Kush jemi ne

Go Student është një platformë studentore e cila marketon idetë e studentëve të UAMD-së. Ka si qëllim të mundësojë realizimin e këtyre projekteve dhe të nxisë bashkëpunimin midis studentëve.

PROJEKTE

icon

Ky është këndi i ideve inovatore të studentëve tanë.

Shiko të gjitha
causes
0%

raised
ALL 0

goal
ALL 300000

Virtual Assistant

Ofrimi i sherbimeve te ndryshme informatike si SEO, asistence IT, etj. duke angazhuar sa me shume studente te afte te ketij profili.
Kontribo tani
causes
0.066666666666667%

raised
ALL 100

goal
ALL 150000

E-restorant

Kjo menu do ti beje restorantet me cilesore ne sherbim, eshte menyra me komode e berjes se porosive per klientet . Dhe se fundmi, do te kemi si kliente ashtu edhe biznes te kenaqur.
Kontribo tani
causes
0%

raised
ALL 0

goal
ALL 250000

B-Web

Ky eshte nje website dedikuar bizneseve te qytetit te Durresit. Me ane te tij, cdo biznes qe regjistrohet mund te beh...

Kontribo tani

5

Bashkepuno

3

Partneret

2

Projektet

5

Donacionet

Bëhu Bashkëpunëtor

icon

Bashkëpuno dhe ti duke dhënë idenë tënde!

Eventet

icon

Njihuni me eventet me te fundit shkollore si dhe nga bota e biznesit.

Shikoni te gjitha
events
21

Dec 2019

Workshop Smart Center

Ju mirepresim ne Workshop III, eventin e fundvitit! Eja, argetohu, meso dhe fito.
Do kete prezantime projektesh dhe ide inovative. Merr pjese ne llotarine e fundvitit, do perzgjidhen 5 fitues per kurset qe deshironi.

events
17

Dec 2019

INFO DAY- ERASMUS+

Ne daten 17 dhjetor, 2019, ne mjediset e "Europe House" do te zhvillohet aktiviteti "Dita kombetare informuese e Erasmus+".

Njoftimet tona

icon

Njihuni me blogjet tona më të fundit.

blog

22

Jan

20

Si te jemi sipermarres te suksesshem?

Çfarë duhet të marrim në konsideratë nëse duam të bëhemi sipërmarrës të sukse...

Lexo me shume
blog

21

Dec

19

Rendesia e punes ne grup ne kontekstin profesional

Dinamikat e të punuarit në një grup janë tejet...

Lexo me shume